Snyft snyft

Fredrik Ljungberg ska sluta i landslaget, så tråkigt! Men man vet ju aldrig om det blir som med Henrik Larsson och han gör comeback... Nåja nu måste jag börja klä på mig och göra Ebba i ordning. Jag ska gå med Linnea till svärmor! Härligt med SOL!

Tjoho

Vi har nyss kommit hem från BVC och sen gick vi och handlade på coop. Sprutan gick bra igen, som vanligt! Hon är så duktig lilla tjejen, hon reagerar knappt. Nu väger hon 7070 g och är 65 cm lång, shit vad fort det går! Hon väger ju mer än dubbelt så mycket som när hon föddes och är 16 cm längre! Oj oj vad tiden går... Det var ju NYSS hon föddes.

Idag blir det att grilla hemmagjorda hamburgare, såå gott! Och vilken tur att vi har MAX-dressing också...  Nu är det ju lite mer gjort här utanför. Men det går fort när dom håller på, och det kommer nog bli jättefint! Blir ingen träning för mig idag med tanke på snuvan och hostan. Ska ju jobba tors-fre också så då måste jag vara kry. Sen ska jag vara ledig med lillhjärtat och myyysa! Skönt att T bara jobbar juli så vi hinner vara lediga tillsammans. Vi ska nog åka en helg till Byske med Linnea, Markus och Elvira, det kommer blir jättekul!


Sötast på midsommar


A-K (mammas kompis) hade gjort 4(!) efterrätter på midsommar. Här är cheesecake.


Såå gott det var! Mums!


Marängtårta


Pannacotta (tror jag det var) med hallonmousse, färska hallon och en chokladbit, såå gott. (Men det var ju allt)


Ebba var sugen på efterrätterna, hon fick smaka lite av hallonmoussen och det var gott!



Mina 2 älsklingar


Ska ni inte sluta fota någongång?!

Lite bilder

Här är några bilder från när jag och Ebbisen var i Sthlm, har ju glömt att lägga in tidigare!


Här är jag i mammas famn på flyget ner


Ge mig kameran! Jag får aldrig leka med den.


Här är jag och mamma ute i solen i lilla parken






Jag ligger och chillar i vagnen

Sex and the city!

Åh måste ju gå och se den filmen... Den lär ju vara sååå bra! Måste bara få med mig någon!


Glömde föresten ...

Glömde föresten att skriva att vi hade ju dop förra söndagen, allt gick bra och Ebba var nöjd och glad hela tiden! Det var ju så spännande när prästen skulle hälla vatten på huvudet så hon ville leka med händerna i dopskålen.

Vi var hos mamma och Håkan på midsommar och åt mat och spelade spel, var lugnt och skönt. Dock blev jag dålig igen igår så tappade rösten för att jag hade så ont i halsen som vanligt. Fattar inte varför det alltid blir så. Är bättre idag i halsen i allafall, Ebba har blivit lite snorig så vi får se om det blir någon vaccination för henne imorgon. 

Idag har vi varit ute på prommis och sen varit och ätit middag ute i lövskär! Gott gott. Inte mycket som händer här med andra ord... Snart blir det fotboll, heja Spanien!

 
Så här fin var jag när Sverige spelade, synd bara att dom förlorade... Sen är det bilder från när jag var på babysång med min kompis Kate.

Hoho

Här var det tomt, det ekar med min frånvaro. Det blir så när man jobbar (inte så mycket dock, 25%), det är EM och sommar! Trots att det gick pissigt dåligt för Sverige så rullar matcherna vidare på vår tv.

Jag/vi som ville att Portugal skulle gå vidare, men det sket sig! Nu blir det väl att hålla på Spanien och Holland. Igår mådde jag inte bra, blev jättetrött och hade huvudvärk från eftermiddagen när jag kom hem. Så det blev ingen träning för min del. Halsen började också värka och somnade redan i första halvlek, så efter den var slut var det sängen som gällde för mig för jag var som en zombie och slocknade rätt snabbt. Hade nog feber. Idag är det i allafall bättre, men har fått knapra lite alvedon så man pallrar sig ut till Kallax. Vädret gör det väl inte bättre med mulet och regn. Trist. Trist var det också att jag missade matchen, men vad ska man göra när man är sjuk?

Nä blir nog ingen bättre uppdatering än så, måste göra mig iordning, sitter osminkad med oborstat hår och mjukisbyxor under klänningen, haha!

snyggast
Snyggast


Här är när jag var på Spanienmatchen. (Kan ju alltid drömma)

Bra låt

Bjuder på en bra låt...


Då sitter ...

Då sitter man här en liten sväng igen. Har inte så mycket att skriva men. Idag har vi bara varit hemma, jag har just fixat mammas hår och sen gett Ebba gröt och katrinplommonpuré, hon älskar verkligen all mat hon fått smaka! Det är kul. Ikväll blir det fotbollsträning igen, var igår också. Är sååå himla skönt och roligt att ha T hemma på heltid i några månader nu. Det är bra för mig att få komma iväg lite också när det annars är jag som är själv hela veckorna.

Igår var jag lite nere (varför vet jag inte men kan ha såna dagar ibland) och det gjorde susen att få åka och träna och rensa tankarna. Var glad igen när jag kom hem! Det är så kul att få träffa tjejerna också! Imorgon kväll ska Anna och Tess på färjan och Anna ville ha med mig. Det är lite lockande att åka iväg och prata strunt och bara umgås med brudarna igen. Så vi får väl se! Vill ha med med Josse då också, har bara träffat henne på träningarna hittills och jag vet hur fort tiden går när hon är hemma.

Nu ska jag se reprisen av unga mödrar. Här är det bara fotboll som gäller på tvn hela kvällarna (och nästan hela dagarna också). Men man är ju sååå glad när det är EM eller VM, att man kan längta så mycket. Det är nog tur att det är så lång tid emellan för annars hade man inte uppskattat det lika mycket.

Zlatan

Åh vad jag älskar honom! Eller nu tog jag kanske i lite väl mycket, men jag tycker han är grymt rolig som person och som fotbollsspelare är han  ännu grymmare. Sicken karl. Haha nu måste jag sluta så min sambo inte tror att jag är kär i honom. Men hur som helst, Tack Zlatan! Grymt grymt snyggt mål. Guuud så skönt. I love Sweden. Nu är det tillåtet att vara patriot.

SVERIGE

Ahh vad nervös man är för matchen ikväll, ska bli grymt kul att se! Är knappt vid datorn nu när det är EM och sen när det var underbart väder förra veckan så var vi ute hela dagarna. Nu blir det köttfärssås och spagetti till middag sen har vi massa gott till ikväll, för när Sverige spelar då får man synda! Det är trots allt bara EM var 4:e år!

Ciao!

HEJA SVERIGE!!!!!!

Träning

Dags att börja bege sig iväg på fotbollsträningen! Ebba ska till svärmor så ska köra dit henne innan och snuttan ligger och sover nu så måste väcka henne och ge henne mat och göra henne i ordning så jag hinner i tid.

Fem dagar kvar!

Till fotbolls-EM!! Som vi längtat! Då får Ebba dra på sig sverigestället. Hoppas det går bra för Sverige och att vi får fint väder under hela EM!

 
Heja Sverige!!

Äntligen

Så är jag här! Har verkligen inte haft tid att sitta vid datorn hela förra veckan, har prioriterat andra saker. Hmmjag som tänkte att man skulle hinna skriva långt eftersom Ebba fortfarande sover, men det lät som att hon höll på att vakna. Nåja vi ser ju.

Stockholmsresan var bara bra! Flygresan gick jättebra och hon charmade och log mot alla såklart. Det enda som var när vi skulle åka ner var att han var så otrevlig och noll serviceminded han som jobbade i incheckningen, fan vad less jag är på såna människor! Är det så svårt att vara trevlig när man jobbar med ett sånt jobb? Och lite hjälpsam när man reser själv med en liten bebis så man slipper springa flera gånger tillbaka till incheckningen. Hur som helst så är dom 100 ggr trevligare på Arlanda än här... Blä, nog om det.

Vi hade det jättevarmt och skönt hela veckan, Ebba fick bara ha klänning och kortärmade bodies och ligga och spreta med tårna varje dag för annars hade det blivit för varmt. Vi gick lite på stan (nära och bra eftersom det tar ca 10 min till stureplan från Pappa och H) sen spenderade vi en del tid i en liten park med en fontän i mitten, där det för övrigt nästan bara var pensionärer och barnvagnar. Det tänkte jag på, det var massa bänkar runt hela fontänen, varför finns det inget sånt här? Det är ju nästan omöjligt att hitta någonstans att sitta i stan. Stadsparken invaderas av alkisarna och floras kulle brukar det också vara festande på men inte som i stadsparken. Men jag är så fjantig så jag tänker att det är piss överallt och det känns inte så mysigt att sitta där då...

På måndagen kom faster med familj + farbror på middag, det var kul att man hann träffa dom också. Dagarna går så fort! Det blev Nintendo Wii Fit spelande, skoj men svårt var det! Det lättaste som jag hann prova var att nicka bollar! Men det var också rätt svårt eftersom brädan känner av så bra, men jag vill också ha det spelet!!

Tisdag eftermiddag åkte vi till Outlet i Barkarby och jag köpte bara grejer till Ebba där. Ett par skor från Nike, en bok och
en klänning från POP. Sen tog vi en kvällspromenad till grönan, vi gick bara utanför.

Onsdag åkte jag buss helt själv (det var mycket mer plats för barnvagnar på bussarna där än vad det är här) till Zara och Markus så dom fick träffa Ebba för första gången. Vi sov över där och gick både kvälls- och morgonpromenad! Vad kul det är att promenera på nya ställen! Hmm jag funderar på var jag ska promenera idag... Kanske blir mot Lerbäcken eller via knöppelåsen. Runt sjön går man ändå så många gånger i veckan.

Flyget var försenat en timme när vi skulle åka hem, suck. Så vi var hemma först vid halv ett på natten, Ebba var rätt övertrött och jag med! På fredagen gick vi i allafall in till stan för att träffa Anna och Philip, Anna och jag gick frisör tillsammans och umgicks under skoltiden men sen har jag bara träffat henne enstaka gånger på kurser eftersom hon bor i Piteå. Lille Philip är född i mitten av februari så Ebba är drygt en månad äldre. Vi gick och lunchade på MoP och sen gick vi på stan.

Hela lördagen var vi hos Ts pappa och han slipade vår trätrall som vi köpt och jag oljade in den, blev jättefint! Nu ska den bara sågas till lite så den täcker hela balkonggolvet. Får knäppa kort sen och lägga in!

Nä nu ska jag gå för lillsessan har vaknat!

RSS 2.0