Midsommar

Blir ett snabbt inlägg, ska upp tidigt imorgon för att åka ut till Sandön där vi har äran att få komma och fira midsommar med Helena, Christian och Melker. Vi ska äta en massa god mat och mysa på! Ebba lär vara hur nöjd som helst när hon får vara med Melker heeela tiden!

Nu ska jag borsta tänderna, håret (inte med samma borste) och sova.

Natti natti

Jimmy Choo

Denne designer kommer att göra ett samarbete med H&M till hösten! Kul, blir spännande att se vad det blir, förhoppningsvis en massa snyggt. Jag kommer hålla utkik efter ett par snygga skor som kan få pryda mina fötter!

Läs mer här


www.jimmychoo.com

Sommarlov

Nu var man här igen. T har ju sommarlov nu, eller han jobbar nu men det känns som lov ändå eftersom vi får ha honom hemma hela sommaren!

Stockholmsresan gick hur bra som helst, Ebba var hur snäll som helst i bilen (fast det är hon ju alltid!). Vi hade det jättebra, men som vanligt går tiden hur snabbt som helst när man är där. Det var grymt att vara på Sverige-Danmark men tråkigt att dom var kassa! Vi har fått mersmak på att se matcher live och kommer att åka fler gånger! Men vi har bestämt att vi ska åka på EM eller VM någongång, det är verkligen en dröm som ska uppfyllas! På lördagen hann vi även vara på farbror Johans 40-årsfest innan matchen och äta en jättegod buffé som faster Yvonne varit så duktig och gjort! Det var fullt på polispådrag redan på tunnelbanan, det stod en polis vid varje vagn både på T-centralen och i Solna. Det tog lite längre tid när vi skulle ta oss hem, det var ju endast 33 000 pers till som skulle med, typ... Vi hade ju vår chans att inte åka hem på en gång eftersom vi hade barnvakt och Ebba redan sov gott sen länge. Men pensionärer som vi är så var vi så trötta efter matchen så vi åkte hem och sov.


Ebbis på 40-årsfest



Det står "KINGS" för er som inte ser, coolt...

Söndagen började vi med att bli serverade brunch: amerikanska pannkakor, små hemmagjorda hamburgare, ägg och bacon, smoothie m.m. Det var så gott, om det inte framkom! Sen gick jag och T på stan en sväng och när vi kom hem så åkte vi till Anna och Gustav m barn och hälsade på! Dom har också en Ebba som blir 3 år i höst och en Petter som är jämngammal med vår Ebba. Ebba och Ebba hängde gäng, stora Ebba tyckte om att ta hand om lilla Ebba! Dom var då söta.

Måndagen började vi med frukost på ett café (pappa & H hade balkongbyggare i lägenheten från 7.30 så då fick man vara utrymda) sen gick vi och promenerade på djurgården vid vattnet och tittade på lite hus för att slå ihjäl lite tid tills Skansen öppnade. Ebba hade hur kul som helst där och se på alla djuren, efter vi varit där hann vi med en sväng på stan också. Ebbas docka hann även ta en sväng själv på Zara, men som tur var hade personalen tagit hand om rymlingen! Kl 7 tisdagmorgon satt vi i bilen på väg hem igen.

Veckan som vi har varit hemma har runnit iväg, vet egentligen inte vad vi gjort. T har ju jobbat men vi har lite besök av Helena, Christian och Melker och sen har Tess varit här i helgen!

Idag har vi varit och hälsat på Ebbas dagis som hon ska gå på! Det kändes jättebra och personalen verkade jättegulliga. Ebba brydde sig såklart inte ett dugg om oss under tiden vi var där, utan började leka med allt på en gång vi kom in. Inskolningen är jag verkligen inte orolig för, jag tror att det kommer gå hur bra som helst. Hon är en tuffing vår tjej!

Nu är klockan alldeles för mycket och jag kommer vara trött imorgon när jag blir väckt av Ebba.


Snart

Nu sitter jag och ser på "Barnmorskorna-Norge", fast jag har ju redan sett alla avsnitt när jag var gravid. Jag väntar mest på att "Blomstertid" med min favorit Peter Magnusson ska börja!

I helgen var det superväder och vi var ute hela dagarna så man var helt slut på kvällarna. På fredagen var vi som sagt på Leos och Ebba tyckte att det var superskoj! I lördags åkte vi ut till mamma och sen vidare till Linnea med fam för att bli bjudna på middag, supergott och trevligt hade vi det! Söndagen tog vi en promenad till svärmor för att fira lite Morsdag, vi blev bjudna på smörgåstårta och vanlig tårta så vi har verkligen blivit bortskämda i helgen!

Imorgon kväll blir det spännande, för då åker jag ner till Umeå själv med Ebba för att vi sen ska vidare till Sthlm. Åh vad jag längtar tills vi är där, ska bli så kul att få träffa alla och förhoppningsvis slippa vara sjuk denna gång! Jag måste köpa en ny Sverige-tröja till matchen för den jag har nu står det Ljungberg på så det är inte så snyggt. Det ska bli såååå skoj att få gå på matchen! Dessutom har inte jag och T hittat på en endaste sak tillsammans alldeles själva sen Ebba kom. Så det är verkligen på tiden!

Nu ska jag se klart det här, tjing!

RSS 2.0