Trött

En fördel med att T har åkt är att jag kommer börja lägga mig i tid igen... Har varit så himla trött sista tiden när man varit vaken till 1-2 och ibland ska gå upp 7. Även om man fått sovmorgon vissa dagar så går det inte i längden. Så man får vara positiv och se fördelarna i allt som känns jobbigt! Jag och Ebba har varit och bastat i Lövskär så hon slocknade direkt vi kom hem. Jag är också grymt trött så sängen känns väldigt lockande, och nu ska jag göra mig iordning för den! Vi får se vad morgondagen har att erbjuda.

Back to reality...

Kom nyss hem från att ha skjutsat Thomas till bussen. Satt i bilen och var nöjd över att jag inte grät iallafall, vet ju hur det kändes när han åkte i januari. Men det är för att jag vet att jag kommer vänja mig, jag kommer klara av att var ensam på kvällarna och inte känna en panik över att jag vill att vi ska bo tillsammans hela veckorna, jag vet att det inte är för en evighet. 3 terminer kvar och sen får vi leva "vanligt" familjeliv igen. Vi kommer bevisa för dom som tror att det kommer gå åt skogen efter dom 2 åren att vårt förhållande klarade av det här, och att vi har bara blivit starkare av det!

Det kommer väl ta den här veckan som kommer tills man kommer in i vardagen igen, att man inte är två stycken som delar på allt. Jag hoppas bara att jag kommer kunna träna det som är kvar av säsongen, det har varit så himla skönt att få komma iväg på träningarna, träffa laget och spela fotboll som man saknat dom månaderna man varit borta. Åh vad jag älskar det! Lycka till på matchen idag tjejer, hoppas ni spöar skiten ur Trångfors!

När Ebba har vaknat ska vi åka till Lövskär och umgås med Henrietta och Zara som är här! Kul att hinna träffa dom lite också. Jag hoppas man kan hitta någon biljett till Stockholm i höst så man åka och hälsa på en vecka.

Här är några bilder från när vi var i Byske, kom på att jag inte lagt upp några!


Ebba och hennes kusin Elvira






Ebba och Elvira leker i gräset




Cooling provar pappas solglasögon (observera Thomas och Elvira i glaset)

Hmm

Skrev detta igår kväll men tydligen så blev det inte publicerat.

I helgen som var åkte vi till Emma och Henriks stuga, eller vi var där från fredag förmiddag till lördag kväll. Vi hade det jättemysigt och åt kräftor, bastade och badade på fredag kväll. Ebba och Kate hann prova kräfthattarna innan dom skulle sova! Gud så skönt att det var att vara ute på landet och slappa och inte se en annan människa än dom man var med.

Jag får ångest av att tiden går så fort nu, redan torsdag i morgon och sen är det helg och därefter ny vecka och då åker han! Usch, usch, usch vad jobbigt det kommer vara första tiden, vet ju hur det var  januari när han åkte... Nä jag måste helt enkelt försöka att inte tänka på det så mycket så jag inte blir ledsen, får njuta av tiden som är kvar.

Tiden med Ebba går också så fort, det är roligt när dom blir större och gör framsteg men samtidigt hade jag velat att tiden skulle gå liiite saktare. Hon kryper för fullt (eller kör masken oftast som vi kallar det) och reser sig upp mot saker hela tiden. Ibland ska hon göra stunttrick  som att släppa händerna eller gå efter saker och då blir mamma lite orolig... Men det är ju så dom lär sig, även om dom faller någon gång.  "Titta" säger hon också, ja man hör att det är det men frågan är om hon är medveten om vad hon säger men å andra sidan så är det väl så det är i början. "Pappa" har hon också sagt men "mamma" verkar hon inte så sugen på än! Min lilla sessa, hon är verkligen vår lilla guldklimp!



Katies och Ebbas första kräftskiva, så söta!


Ute på gräset


Katie och Ebbis


Sötis




Sötaste Kate



I know...

Jag är verkligen kass på att uppdatera! Men mycket av tiden försöker vi spendera tillsammans hela familjen. Vi (jag) har nog många järn i elden... Hela den här veckan har det varit något planerat varje dag! Det är inge roligt... Jag hoppas att nästa vecka inte blir likadan så vi bara kan göra spontana saker, eller bara vara hemma och mysa en hel dag... Hmm, kom på att måndag vet jag redan är planerad.

Sommaren har gått hur fort som helst och det var inte många varma dagar man kunde spendera på badplatsen. Blev ca 5 badturer för oss tror jag. Det är så typiskt när man för en gångs skull är ledig... Jag gruvar mig för när T ska åka tillbaka till Umeå, det kommer bli jobbigt. Men får trösta mig med att jag vet att jag vänjer mig efter någon vecka eller så och att tiden går fort. Just nu, och som jag vet att jag kommer känna då första tiden han är borta är att jag vill inte... Nä ska sluta och tänka på det nu för jag blir bara deppig.

Kom från fotbollsträningen för ett tag sen och har inte duschat än, usch! Så det ska jag göra nu.




Jag tycker om Titti


Och hon tycker om mig också






Mormor matar mig ute på deras veranda




Jag låg och chillade i vagnen också, skönt!


Min kompis Melker hälsade på mig tidigare i sommar


Jag tycker om Melker


Jag måste känna på hans tänder som han fått

Grattis

...Till Annika och Fredrik som fick sin lilla Alice igår kväll! Så roligt! Jag gissar ju alltid fel och trodde ju att det skulle bli en pojke, ska nog börja säga tvärtemot det jag tror så kanske det blir rätt! Åh vad jag längtar tills man får se lilla sötnosen och snosa nyfödd! Nä nu måste jag klä på mig, ska gå till stan på mammafika kl 11!


Lycklig!

Vi kommer nog få en ny bil! Eller inte få, men vi behöver inte betala den förrän T är klar med skolan! Kan man få ett bättre erbjudande? Vår bil är liiite för liten för vår familj nu, och första prio hade varit en ny bil när T börjat jobba! Wiho kan ju lova er att bilder kommer!

Nu ska jag byta om och cykla till vår match! Hoppas T och Ebbie kommer och tittar!

RSS 2.0