Markus nya singel

Åh den är så himla bra!










Ps: Måste ju säga att det är jag som fixat hans hår...

BVC

Idag har vi hunnit med att vara till BVC kl 8. Stumpan väger nu 8230g och är 69 cm lång! Jag känner mig fortfarande lite trött. Ebba har tagit en tupplur och jag passar på att sitta här fastän jag borde städa, men hur kul är det? Vi ska åka till Thomas farmor med Linnea och Elvira på ett tag. Ebba är fortfarande snorig men det har ändå blivit bättre, däremot blev jag krasslig i förrgår. Har ont i halsen och är snorig, det var ju inte så oväntat eftersom jag aldrig klarar mig ifrån förkylningar. Det blev inte bättre av att jag promenerade in till farmor i stan igår och sen hem igen.

Åhh, nu kom jag på att jag har rentvätt att hänga! Jag måste göra det innan vi åker, bara att masa sig iväg till toaletten.

Min lilla stumpa

Oj vad länge sen det var jag skrev, tänkte skriva igår väl men var så himla trött så orkade inte. Ebba har blivit lite sjuk, snorar och har haft feber sen i söndags. Kan säkert vara för tänderna som kommit också. Stackars lilla stumpan har vaknat för att hon varit så himla snorig så jag har fått ta bort det så jag har varit trött igår och i morse kände jag mig död när jag vaknade. Det hjälper ju inte att man fortfarande somnar sent själv heller.

Vi har väl hunnit med ganska mycket saker sen sist, vi har bland annat varit på Leos lekland förra veckan, det var kul! Ebba tyckte det var lite obehagligt i bollhavet så där ville hon helst sitta i mammas famn! Haha så söt. Babysång har det också blivit och Annika och Alice hälsade också på förra veckan. Man hade redan glömt hur det var att hålla en sån liten bebis, lite ovant kändes det. Det är bara att vänja sig eftersom det kommer komma lite fler små nyfödda, och nej såklart inte från mig!

Helgen som var tog vi det bara lugnt, den går som vanligt alldeles för fort den korta tid T är hemma. Dessutom var han tvungen att åka redan 16 på söndagen så då hann vi inte ens äta middag tillsammans... Som tur är går dagarna fort, jag har fullt upp.

Jag får börja uppdatera oftare, det är lättare för en själv för då slipper man sitta och fundera på vad man ska skriva hur länge som helst. Just ja, Ebba gick 2 steg alldeles själv i fredags och söndags!! Oj oj det går lite väl snabbt tycker mamma... 8 månader och 1 vecka på dagen var det. Hon är så söt när hon pekar med sitt lilla finger och säger "Titta och där" åt allt, och katterna älskar hon, eller alla djur faktiskt! Titti är obrydd när hon drar henne i pälsen och ska ändå vara i kring henne hela tiden.


Jag tycker om fönstret!
     



Jag och Melker på mammafika                               Klara och Melker



                  Jag leker och busar hemma


Igår var jag och mamma ute på promenad i skogen i det fina höstvädret!


   









                 Det gick bra att stå själv trots alla kläder och skor








Första helgen avklarad

Helgerna går lika fort som vanligt, detta var första helgen sen T börjat skolan igen. Vi har mest varit hemma och tagit det lugnt, ätit gott och sett lite oz! Så himla bra serie! Hela den här veckan har verkligen sprungit iväg och jag har kommit in i rutinerna snabbare än väntat.

Onsdagen kunde jag åka iväg på fotbollsträning, även om man inte hade någon större lust eftersom att regnet öste ner! Men jag tog mig dit och såklart var alla kläder genomblöta efteråt, man kunde vrida ur dom! Nu är det bara två veckor kvar av säsongen...

I fredags gick vi på babysång med Helena och Melker och Emma och Kate! Man märkte att Ebba tyckte det var ännu roligare än innan sommaren, även om hon försökte smita iväg från mig några gånger!

Gud har alldeles för mycket i mitt huvud för att skriva här, är nog lika bra jag lägger av nu. Tänkte försöka lägga mig rätt tidigt idag, och hoppas att man somnar i vettig tid för en gångs skull!  Har också lite att fixa innan jag kan gå till sängs.

Haha

Jaa vad bra det går för mig att gå och lägga mig i tid. Jag har haft svårt att somna sen T åkt, båda nätterna... Men pratade med Sofia om det där, och när man är van att ha en person bredvid sig varje natt så känns det konstigt när man helt plötsligt ska sova helt själv i den stora, kalla sängen. Hoppas det inte tar alltför länge innan man vänjer sig så man får lite sömn! Har haft tur dom två första nätterna, Ebba har sovit till 9.30 med undantag när jag gett henne välling 7. Tur att man är bortskämd!

Måndagen gjorde vi inte mycket, gick en promenad och passade på att handla lite. Sen hade jag träning på kvällen så mamma kom hit, och allt hade gått bra med passning och läggning som tur var. Idag har vi haft mammafika, det var skoj att få träffa dom andra! Skönt med höst när man kommer igång med träffarna igen. En annan sak som är bra med hösten är att alla bra program på tv börjar igen!!

Nä jag borde verkligen gå och lägga mig nu så man somnar någongång...

RSS 2.0