Hojja...

Trött är jag! Efter en hel dag på arcus-loppisen så blir man rätt slut i huvudet... Jag och Helena delade bord och åkte hemifrån strax efter 7 på morgonen. Var väldigt roligt ändå men känner mig tom i huvudet nu efter alla intryck och prutningar. Ebbisen fick vara hos mormor i kallax när mamma var på vift, för Thomas hade nattskift så han har man inte sett sen igår. Det var första gången Ebba varit så länge med någon annan!! Tiden gick ju väldigt fort eftersom man hade mycket att göra hela tiden men nog saknade jag min stumpa väldigt mycket! Kate var så söt och gav mig massa kramar iallafall så man fick mysa litegrann!

I helgen har jag varit bjuden på 2 fester (hur ofta händer det?!) som jag fått tacka nej till. Först igår så hade vi middag och avslutning med fotbollen som jag då inte ens kunde komma förbi för att bara äta eftersom T jobbade... Och idag skulle vi såklart ha firmafest (hur ofta händer det?!) och jag tänkte första åka förbi med Ebba en sväng efter vi kommit hem men jag orkade verkligen inte. Sen hade ju Ebba också fått vara på vift sen 7  i morse så ville låta henne vara hemma lite innan sovdags, hon var också rätt trött efter alla nya intryck! Åh så trist att allt ska vara samtidigt och att just den här är den enda helgen Thomas "jobbar" natt... Ska iallafall tvinga dom från jobbet att vi ska hitta på något snart för det är alltför sällan vi ses. Buhu nu ska jag tycka synd om mig själv och ta ett bad och sooova!

Godmorgon

Idag har vi vaknat 7.30, det är så skönt när Ebba sover till den tiden och inte vaknar 6! Hon har verkligen sovit som en prinsessa sen i fredags, somnat kring 19.30 och sovit till minst 7.30! Vi har ju haft lite problem några nätter tidigare när hon vaknat mitt i natten och varit ledsen, det enda som dugit då är att låta henne ligga bredvid en. Men då sover man ju som en kratta som hon rör på sig. Förmodligen vaknade hon pga öroninflammationen eftersom direkt hon började få pencillin så har hon sovit bra igen, peppar peppar...

På tal om pencillinet så är det INGEN höjdare, blä tycker hon! Man får hålla i armar och huvud och vänta på att hon ska gapa (skrika) så man får ner det, fast hon har förstått att man kan låta med munnen stängd också så man slipper äcklet. Så det tar längre och längre tid innan man fått ner allt, sen ska man ju ge det 3 ggr/dag också! Men idag är sista dagen, jippie!

Titti är då bra söt, när jag skulle ge Ebba pencillinet innan hon skulle lägga sig så skrek hon såklart. Då kom Titti springandes och satte sig på soffan och undrade vad jag egentligen gjorde med Ebba! Hon satt och tittade på, hon trodde väl att jag var dum mot henne när hon var så ledsen. Nu är båda i Ebbas rum och "leker", Titti ligger på hennes matta och Ebba får göra vad hon vill med henne. Dom kommer nog vara bra kompisar dom 2 när Ebba blir större.

Den här veckan har vi hemma Thomas, skönt! Han har praktik här hela veckan så känns skönt och ovanligt att leva vanligt familjeliv igen. Han är och byter till vinterdäck nu så jag måste gå och ta hand om donnan!


Laddad!

På lördag smäller det, då ska vi ha tjejfest hos Linda som är så snäll och ställer upp med deras gigantiska hus! Åhh vad kul det ska bli, det är ju så sällan man är på fest så jag ser verkligen fram emot det. Vi ska ha knytis också, så man kommer få massa godsaker! Nu ska man bara hitta något att ha på sig då...

Här hemma är vi iallafall på bättringsvägen, vi var knappt utanför dörren förra veckan så nu har vi tagit igen det och varit iväg och gjort något varje dag! Det har blivit lite rutviksbesök, babysång och mammafika. Idag var vi på Leos lekland med Helena och Melker, det har ju regnat nästan hela dagen så var skönt att få komma ut lite annars somnar ju jag av att bara sitta hemma och uggla. Sen har jag och Ebbisen badat innan hon skulle lägga sig, mysigt!

Är så trött i huvudet pga för lite sömn sista dagarna så får nog räcka så här. Vet att det fanns massa mer jag skulle skriva men orkar verkligen inte sitta och fundera här, ska borsta tänderna och lägga mig i sängen och läsa. Lite bilder får jag bjuda på ändå!


Ebbis på Leos


Ebba och Melker


Försöker vara rolig men Melker tycker nog att jag är dum i huvudet


Sötnosar


Ebba tycker bollhavet är lite läskigt...


... men inte Melker som ligger och är cool bland alla bollar


Det går bra så länge jag står!



Less less less

Åh vad jag är less på att vara sjuk nu!! Ebba har varit snorig, haft hosta och rinnig i ögonen i 2 veckor och jag har blivit sjuk igen efter att ha varit "frisk" i några dagar. Tillbaka med halsont och till råga på allt fått ögoninflammation så jag inte kan visa mig ute! Ögat var helt igenkletat på morgonen, rött och igensvullet så jag knappt såg något. Jag vet vad jag vill ha i julklapp nu! Ett nytt immunförsvar, fast det duger med att mitt blir bättre också.

Mamma har iallafall hämtat Ebba kring 15 så jag har fått vila, det är första gången hon är borta och jag är hemma. För annars har jag ju antingen jobbat eller tränat. Kände lite ångest först, men det är faktiskt skönt om man får säga så. Hon har det nog roligare hos mormor än att vara hemma med en halvsjuk mamma (som ser lite missbildad ut tillcohmed).

Dagarna rinner iväg som vanligt och imorgon kommer min älskling hem!! Jag hoppas jag ser bättre ut till helgen så man visa sig utanför dörren, hade varit kul att gå på babysången på fredag också. Nu ska jag googla på hur man får bra immunförsvar och vänta på att min lilla älskling ska komma hem!

RSS 2.0