Sjuk Ebbis

För ovanlighetens skull så är Ebba sjuk igen. Nu är det snor och feber, hon hade 39,6 i morse. Så det känns lite bättre att det är så kallt ute, för då behöver jag inte få lika mycket ångest av att sitta inne. Fast mormor kommer ändå hit sen så jag får åka och luncha med brudarna, och sen gå och kika lite på bokrean!

Ebba är rätt pigg ändå, lite lugnare än vanligt bara. Nu sitter hon och leker med sina dockor. "En, två, tre, fyra, fem, sex, wiiee" låter det när dom hoppar eller vad dom nu gör. Sen kramas och pussas dom, pratar med varandra och är ute på promenad. Jag tror hon är rätt tjejig.

Undrar om man ska orka göra ett ryck och städa lite här innan jag åker till stan, det känns väl inte alltför lockande... Men däremot kaffe skulle sitta fint!

25 dagar kvar!


En månad!

Har haft en dålig start på veckan känner jag, idag har det inte varit en bra dag. Jag kom hem rätt tidigt från jobbet så jag vilade ett tag innan jag skulle hämta E på dagis. Har sovit så jäkla dåligt sista nätterna, hostar som tusan så det tar nog en timme innan jag somna om när jag vaknar på nätterna. Och jag vaknar väl för att jag måste gå upp och kissa, men det är jag glad för att det bara är en gång jag behöver gå upp. Inatt vaknade jag vid 4 och somnade nog inte om förrän efter 5, sen upp 6.30, jippie! Nåja, imorgon är det en ny dag!

Helgen har i allafall varit hur bra som helst! I lördags var vi och storhandlade, en sväng på biblioteket och sen kom mormor och hämtade Ebba. Vi var nämligen på bio jag och min karl, det har inte hänt sen... Ja jag vet faktiskt inte när, men tror det är minst 2,5 år sen! Sen var vi bara hemma och myste i lugn och ro. Självklart så vaknade jag tio över 7 på söndagmorgon och kunde inte somna om! Så tidigt vaknar jag ju inte ens när Ebba är hemma, det är så typiskt när man väl kan sova hur länge man vill.

Idag är det bara EN månad kvar till BF! Jag fattar det inte själv, shit snart är vi 4 i familjen! Jag längtar sååå efter att få veta vad det är för någon som gömmer sig där inne. Tror fortfarande liiite mer att det är en pojke, men blir absolut inte förvånad om det är en tjej. Jag är så nyfiken på om den kommer vara lik Ebba också!

Nu ska jag ta ut lasagnen från ugnen och vänta på att pappan kommer hem så vi kan äta!


Fredag

Herregud vad skönt det är att bara jobba måndag och tisdag! Såklart har jag varit borta hela dagarna ändå.

I onsdags så började dagen med att bilen SÅKLART inte startade, det var bara att stressa iväg med Ebba i vagnen till dagis. Det var lite tungt måste jag erkänna, men det var tur att jag slapp ha henne i vagnen när man skulle uppför backen när jag gick hem. Sen var Erica en ängel som erbjöd sig att komma och hämta mig för att vi skulle på mamma/gravidfika i stan, sånt är alltid skoj! Efter det skulle vi ha "kalas" för 2-åringarna, alltså Ebba, Melker och Tilde. Så Erica var en ängel hela dagen för oss, vi hämtade Ebba på dagis efter fikat och sen hem till henne för att fika, umgås och tillochmed bli bjudna på pizza till middag! Ebba sa att hon ville åka hem några gånger, men när Peter kom hem med pizza så var det "JAAA PIZZA!" och hoppade med armarna i luften. Och nä, hon ville inte åka hem då när jag frågade. Thomas kom och hämtade oss efter jobbet och Ebba var sååå trött när hon kom hem, hon låg i soffan i Ts famn och höll på att somna och ville gå och lägga sig. Det fick hon såklart, men klockan var bara 18.30! Ändå hade hon sovit till 8 och sen sovit på dagis så det tog tydligen på krafterna att busa i flera timmar.

Igår åkte jag och hälsade på Emma och Louie UTAN barn, det var rätt skönt måste jag säga! Det var nog första gången vi sågs utan E och K sen dom kommit till världen? Ebba hade fått för sig något när hon skulle sova igår kväll. Hon har Bamse på örngottet och sa att det var myror på honungsburkarna. Hon var jätteledsen och ville inte sova i sitt rum även fast vi sa att vi kunde byta kudde. Ja, jag undrar bara var dom får alltifrån?? T gick och lade sig med henne i vår säng för han hade gått upp 5.30 så jag satt och såg OS själv.

Ebba sa även till mormor igår att "mormor stora tissar, mormor stor mage, mormor bebis magen". Haha!

Snart ska jag till BM, endast 31 dagar kvar till BF!!

Update

Kan ju kanske vara dags för en sådan?! För nej, vi har inte kalasat, varit på bröllop och examen i en månad! Däremot lever vi ett "vanligt" familjeliv nu, med en karl som kommer hem vaaarje dag till oss efter jobbet. För oss är det LYX.

Vi har hunnit med mycket på en månad: T har börjat jobba, E har haft magsjuka två gånger inom loppet av två veckor (jag och T har haft det en gång) och sålt vår lägenhet!! Magsjukan hade vi gärna klarat oss utan, men man tyckte ju mest synd om lilla älsklingen som behövde ha det. Det var första gången hon hade det så hon har ju "klarat" sig i två år i allafall.

Det med lägenheten gick hur fort som helst! Vi tänkte att vi provar att lägga ut den och se vad vi får, och får vi inte det vi vill ha så säljer vi den inte. Vi hade visning förra söndagen och måndagen och i fredags skrev vi papper!! Jag har varit lite i chock iochmed att allt gick så snabbt, och att vi fick mycket mer för den än vad vi kunnat tro! Nu är vi bostadslösa from 1a juni. Nä, men nu blir det att titta på hus på allvar och det finns alltid hyresrätter att flytta till! Iochmed att vi betalat så passa mkt i månaden för lägenheten så känns det bättre att lägga dom pengarna på ett hus eller kunna spara mer ifall man bor billigare. Men det är liiite spännande att vi inte vet var vi bor om tre månader!

Nu sitter jag på jobbet, dom andra flyttar grejer till nya lokalen och jag sitter här på rumpan för jag är ju faktiskt gravid. Det är rätt bra att vara gravid såna här gånger.

På tal om graviditeten så går jag in i vecka 36 idag! Jag får lite smått panik för det känns som att det finns lite att fixa iordning innan, veckorna bara rusar iväg. Jag är i alla fall glad så länge jag får må bra, nu ska jag inte jobba något mer på salongen, det kändes för tungt för ryggen där på slutet. 

Nu ska vi ha möte, tjing!

RSS 2.0