...

Midsommarhelgen


Dags för grillat med diverse tillbehör



Mitt första glas vin på nästan ett år! Det var gooott (även fast det först smakade sjukt mkt alkohol medans dom andra tyckte det smakade saft)
 


 
Vi hade det alldeles, alldeles UNDERBART!


Lek på stranden. Jag och Helena satt och slappade i solen med varsitt vinglas medans barnen roade sig i flera timmar. Såna gånger känner man hur underbart livet är!


Enda bilden från midsommarafton med båda sessorna


En massa harar sprang förbi stugan på kvällarna

Jag var inte duktig med kameran under vår vistelse på Sandön, tyvärr. Vi hade det hur bra som helst, och ingen var särskilt sugen på att åka tillbaka till vardagen hemma. Hade bästa sällskapet, åt god mat, lekte på stranden, barnen badade, vi bastade, slappade, fångade spigg och spelade såklart neger och president hela kvällarna!

Tisdag 6/7


I tisdags var det hur varmt som helst så då blev det bad i Lövskär



Underbaraste Ebba


Vidde underhöll sig genom att försöka gräva gropar i vattnet

På tisdagen var vi på BVC innan det blev bad, Amanda skulle få sina två första sprutor. Hon väger nu 6200 g och mäter 62 cm, knubbisen! Hon verkade inte få några biverkningar av sprutorna förutom att hon gnällde typ en halvtimme på kvällen, och sen sov hon som en stock från 21-06 för att då vakna och snabbäta.

Onsdag 7/7

Kl 9 väckte jag Amanda och Ebba eftersom vi skulle iväg på mammafika! Vi var och hälsade på Malin, Thomas, Alice och Astrid som öpnnade sitt fina hem för alla mammor och desto fler barn och bebisar. Vi som hade försökt planera in en dag med soool, men Ebba var ändå glad att få bada i regnet. När vi åkte så kom solen fram och det var varmt resten av dagen.


Vi blev bjudna på lunch från MAX, sicken lyx!


Storbarnen trotsade regnet och badade ändå. Alla måttligt intresserade av att vara med på bild...


Robin sover och Amanda och Astrid chillar

Nu har min karl semester, sååå skönt! Annars har vi arbetat här hemma för att få lite mer i ordning. Vi har bla fått i ordning vårt sovrum rätt så bra, fått upp nya fina marimekko-gardiner i vardagsrummet och skruvat ihop vår nya underbara soffa!

Pappa och H har varit här i över två veckor så vi har som vanligt blivit lite bortskämda med presenter, fast det klagar jag inte över. Jag älskar presenter!! Har fått nya handdukar, 2 nya kroppslotioner, en rooosa puma-tröja, bidrag till nya köksstolar, prydnadskuddar till soffan och E och A har fått en massa. Ebba är mest nöjd över sin nya cykel och sitt örngott med pippi på! Så nästa vecka får vi våra nya köksstolar, blir rätt så skönt att slippa sitta på stolarna till utemöblerna som vi nu gjort sen vi flyttade in. 

I kväll ska T ha grabbfest, yeeey... Nästan så jag jublar av lycka;) Nä, men det blir väl bra. Bara det att jag och Tess hade planerat in myskväll ikväll redan i början av veckan och Thomas kom igår och sa att dom ska vara här så vår myskväll kommer nog inte bli lika mysig som vi tänkt oss med karlar som dricker öl och ser på fotboll.


RSS 2.0