Buzzador söker gravida och småbarnsföräldrar

Som många av er vet så är jag med i Buzzador och får då chansen att prova och dela med mig av olika saker, helt gratis dessutom! Jag tycker att buzzador är jättebra på det sättet, är många saker jag nog aldrig köpt om jag inte fått buzza. Några exempel på saker som jag fått buzza är: blöjor, babyolja och badskum/rengöring, parmesanost, glass, duschkräm, förebyggande lusmedel mm.

Nu under 2011 kommer buzzador ha många kampanjer som riktar sig till gravida och småbarnsföräldrar! Dom vill ha hjälp med att rekrytera följande:

  • Gravida
  • ...och/eller föräldrar med småbarn födda 1 februari 2009 eller senare

    MEN om du inte tillhör dessa kategorier så kan du såklart ändå gå med. Jag har ju som sagt fått prova en massa saker som inte är bebisgrejer:)

    Är ni inte med i buzzador så gå med HÄR nu! Det kostar ingenting och man behöver inte tacka ja till kampanjer om man inte vill.


10 månader

Idag blir lilla? bebisen 10 månader. Igår var vi vi hos Annika och Fredrik och Annika frågade om Amanda börjat ställa sig utan stöd men jag och T sa "nää hon ställer sig bara med stöd". Bebisen hörde nog oss och tänkte att "klart jag kan det" och ställde sig utan stöd.

Just nu övar hon för fullt, ställer sig upp utan stöd och går en bit. Det händer verkligen saker från en dag till en annan! Och världens nöjdaste är hon när hon märker att hon kan ställa sig och gå helt själv. Det är rätt skönt att hon inte är lika våghalsig som Ebba som klättrade överallt.¨

Som det ser ut nu så kommer jag att börja jobba lite i april, åh vad jag längtar! Det ska bli superskoj. Jag är nog ingen hemmafru, skulle inte vilja vara hemma på heltid för alltid. Dock är det skönt med deltid;)

Nu väntar vi på pappan som ligger och sover för att han ska jobba natt. Sen efter lunch ska vi gå ner och åka skridskor med skridskoprinsessan! Vi har bara varit två gånger, men andra gången gick jättebra och hon kunde åka själv hur långt som helst.

Nu skulle vi bara behöva lite längdskidor till familjen, ja och sen slalomskidor någongång också.

Herregud, det är inte ens 1 1/2 månad till Paris!!

Onsdag

Onsdagen började som vanligt med mammafika. Nu börjar bebisarna vara stora och det är hööög ljudnivå och man sitter inte och fikar i lugn och ro som det var tidigare. Nä, nu får man skynda sig att ge en macka även till den lilla så den inte blir avis och sen spenderas mesta tiden på golvet med en kaffekopp som man får försöka hålla undan dom små klåfingrarna som det kryllar av. Och har man tur så hinner inte kaffet bli iskallt innan man fått i sig det.

Kanske inte så konstigt att jag längtar efter att få börja jobba lite? Då kan jag garanterat få dricka en varm kopp kaffe på min lunch, vilken lyx!! 

Den lilla damen här hemma blir 10 månader i veckan. Hon har börjat gå några steg då och då, idag gick hon hela 9 steg. Fegare och betydligt hetare humör än storasyster, men det kanske är bra att man kan hävda sig när man är minst. 

"Ebba" och "kisse" har hon också börjat säga. Ebba har upprepats dagarna i ända men nu har hon lugnat ner sig med att gå och repetera det hela dagarna. 

I fredags var vi och kollade vikt och längd. Kommer inte ihåg vikten helt exakt men tror det var 8055, längden var 71 cm. Blev lite chockad när hon inte ens hade gått upp 100g sen 6-månaderskontrollen, men hon ser ju inte direkt undernärd ut och bm sa att det inte var någon fara. Hon började röra sig i samma veva, och har varit rätt så sjuk dessutom. Kräsen med maten kan hon ockå vara vissa gånger, barnmatsburkarna har hon vägrat helt sen någon månad tillbaka.

Ebba var på 3-årskontroll samtidigt, och vi var även till tandläkaren innan. Hon var så duktig som låg i stolen och gapade stort och lät tandsköterskan titta med spegel och peta med sån där pinne på alla tänder. Hon var verkligen jätteduktig sköterskan, förklarade allt för Ebba och pratade och frågade henne en massa. Får hoppas han hon stannar där länge! 3-årskontrollen gick också som på räls, inga anmärkningar såklart. Hon vägde 13,8 och var 98? cm lång.


RSS 2.0