Önskelista

Som alla kanske vet (eller hur?) så fyller jag år snart!


En liten bärbar dator hade jag behövt (bidrag går såklart också bra)



Den här klockan är ju underbar! Har suktat ett tag efter den...

Fortsättning följer...

Gurka

Det gick inte bra är jag skulle klippa svärmor idag, Ebba tyckte inte att det var någon bra idé. Hon var sååå ledsen och bara stod och stortjöt så vi pausade och åt middag och försökte sen igen, men det var samma sak. Direkt vi slutade blev hon glad igen, vår lilla fröken har verkligen fått en egen vilja! Jag är ju inte så förvånad att hon börjar visa tjurighet för hon har ju att brås på från flera håll... Klippningen får bli klar på lördag, tålmodiga kunder man har, haha!

Ebbas farmor gav Ebba gurka innan maten, och vad lärde hon sig att säga? Jo gurka minsann, fast mer "gukka" lät det. Hon säger inte tack än som jag tycker borde komma tidigare än gurka tex... Sista veckan har hon även börjat säga: nä och vända bort huvudet när man frågar om något, och hon inte vill. Ett exempel är att hon inte har velat komma ner från matstolen fastän hon ätit klart, nähä då får du sitta kvar där då. Så går man och frågar några gånger och efter ett tag har hon velat komma ner. Söt, det är hon. Sötast faktiskt!

Nu har jag tänkt att lägga mig i sängen och läsa. I morgon ska jag (och Ebbis såklart) till salongen och luncha med J och surra lite!

Snart

Usch det är så kallt ute så vi tar oss inte ut några längre stunder. Igår var Emma och Kate och hängde med oss heeela dagen, så trevligt! Då går dagarna snabbt när man är sysselsatt. När barnen skulle sova gick vi till återvinningen och presentbutiken och kikade, finns en massa fint på presentbutiken!

Nu ligger Ebbis och sover och jag passar på att sitta här ett tag, hoppas att jag ska hinna lägga mig och läsa lite också innan hon vaknar. Senare i eftermiddag så ska vi åka till svärmor och jag ska klippa henne så blir vi bjudna på middag! Måste komma ihåg att ställa motorvärmaren efter jag skrivit här...

Ebba har blivit väldigt intresserad av alla hennes böcker sista veckan, helst "tittut-böckerna". Det första hon gjorde i morse var att hämta en bok och kom med den till sängen innan jag ens hunnit kliva upp, sen ska man läsa böckerna 100 ggr om också. Jag har redan hunnit bli less på flera av böckerna! Så idag på förmiddagen har vi hunnit läsa ett x antal böcker, ett x antal gånger...

Igår kväll fick Ebba bli friserad, jag skulle egentligen vänta till helgen då T är hemma, men jag kunde inte hålla mig för jag har gått och stört mig på nackhåret ett tag nu, arbetsskadad? När jag och Therese var hos Anna i måndags så satt jag och pillade Ebba i håret och då sa dom att jag satt och funderade på om jag skulle klippa lite där bak, och jo visst hade dom rätt, haha. Hur som helst så var det skönt att få bort lite i nacken, det började bli lite hockeyfrilla-varning på det. 

Nu är det inte länge kvar tlls vi åker till Stockholm! Nästa vecka! Tiden har gått hur snabbt som helst och det är bara en vecka kvar, eller nästa fredag åker vi. Jag längtar hur mycket som helst och det ska bli så kul att få träffa alla, det var ett tag sen. Och Ebba har ju blivit jättestor också så dom kommer nog få en chock!

Nu ska jag lägga mig med en tidning i soffan innan busungen vaknar! Ska först ställa motorvärmaren...

Torsdag

Oj vad jag varit dålig med att uppdatera (inget nytt), jag har nog haft väldigt fullt upp! Sysselsatt mig med andra saker om inte annat. Ebba ligger fortfarande och sover, vi har haft besök av Emma, Kate, Helena och Melker på förmiddagen. Alltid lika trevligt! (Helena: Ebba slocknade direkt ni åkte så trött var hon i alla fall!) Senare idag kommer tant Therese och hälsar på, så den här dagen kommer gå snabbt!

Tidigare i veckan har det varit jättefint väder här, strålande sol! Så vi har hunnit vara ute och promenera en del, sen har jag klippt lite grann också. Vi är för övrigt utan bil i veckan, T fick ta den till Umeå eftersom han slutar först 17 imorgon så kommer han hem i lite vettigare tid. Vi har då klarat oss bra, vissa veckor använder jag inte ens bilen men det ska ändå bli skönt att få hem den imorgon, haha.

I helgen blev vi bortskämda och var först till mamma och Håkan på fredagen eftersom han fyllde år, så där fick vi smörgåstårta, tårta och fika! Lördagen var det middag hos svärmor och där serverades det också en massa god mat, en trerätters middag blev vi bjudna på!

Nä nu ska jag fortsätta njuta av tystnaden ett tag innan det blir full fart igen! Tvätten får vänta till dess!

Lever

Har inte riktigt haft tid/ork att uppdatera. Har inte kunnat sitta vid datorn sen tisdags pga ryggont (ischias), vet inte vad jag gjort men någon överbelasting är det väl. Nu verkar det som att den börjar bli bättre *peppar, peppar*. Jag som aldrig haft problem med ryggen, nu blir det att börja träna styrke igen! Hoja man börjar bli gammal när kroppen gör så här... Ska dock inte sitta här något länge för det är det värsta jag kan göra, så skriva här blir det enda jag gör.

Har haft massa besök i veckan känns det som! I tisdags kom Therese och Anna hit, och jag fick middagssällskap av Tess och hon kunde roa Ebba resten av kvällen när jag hade aj aj. Igår kom först Lisette, Annika, Alice hit och även svärmor på eftermiddagen så jag hade det så trevligt hela dagen och tiden gick snabbt när man fick sitta och prata flera timmar. Idag skulle jag och Helena gå till Växhuset med barnen men jag tog mig bara till backen och sen gav jag upp. Vägen var oplogad och Ebba blev arg när det blåste en massa på henne. Då ringde jag Helena och frågade om dom orkade komma hit i stället och det kunde hon, så barnen fick leka här istället (och jag och Helena också för den delen). Och SEN då kom min mamma på besök, skulle egentligen dit på middag idga men ville inte köra i ovädret så hon var snäll och kom med mat till oss och lekte med Ebba några timmar. Ebba ääälskar när det kommer hit folk, helst dom som vill leka med henne såklart.

Ni ligger Ebbisen och sover och jag väntar på "du är vad du äter". Jag saknar min älskling så himla mycket!! Tur att det är fredag imorgon så jag får mysa med honom! Vet inte vad jag skulle ta mig till utan honom, han är min andra hälft.


Vår älskling på 1-årsdagen (Barnvänligt program dessutom)

RSS 2.0