Gott nytt år!

För vår del blir det bara att vara hemma och mysa, både jag och Ebba är sjuka. Gumman hostat hur mycket som helst i natt så hon har varit vaken flera timmar. Tycker så synd om henne! Blir inte att skriva mer för tillfället, en liten dam ska pilla på allt som hon inte får och sitter nu i mitt knä, vilket hon inte lär vilja göra länge! I alla fall inte utan att trycka på tangenterna. Hur som helst så har ju det här året har ju varit det bästa såklart, eftersom att vår prinsessa kom till oss och har förgyllt varje dag sen dess! Hon är det absolut bästa som finns.

Gott nytt år!

Snön ligger vit på taken...

Endast Sandra är vaken. I alla fall i vår familj! Dom sussar sött.

Skulle bara önska er alla en GOD JUL från oss!


GOD JUL!

Imorgon bär det av

Då ska hela familjen åka ner till Umeå eftersom att T inte fått jullov än, han har en tenta kvar på måndag så jag tyckte att jag och Ebba kunde följa med för att se var han håller hus hela veckorna. Så ska vi strosa lite på stan när han gör tentan, så jag klagar inte! Har haft fullt upp hela veckan så jag vet inte vartiden tagit vägen... Eller det vet jag ju men jag skulle hinna göra massa saker så det blir att köpa klart julklapparna i sista minuten som vanligt. Nä nu ska jag kika på mina paket som T slagit in!

www.fargadelinser.com

Jag har tänkt mig att prova på färgade linser, har varit sugen på det tidigare men det har aldrig blivit av! Ska bli spännande att testa! Det är gratis för er som bloggar på www.fargadelinser.com

Vilken färg hade ni valt om ni haft färgade linser?

Glömde

Ju bort att skriva att lilla stumpan blev 11 månader igår!! 11 månader, var tar tiden vägen?! Endast 1 månad tll hon fyller 1 år. Man ha ju hört att när man får barn går tiden snabbare, men trodde inte den skulle gå så här snabbt! Kärleken till henne är oändlig, känslorna går verkligen inte att beskriva! Hon är det absolut bästa som hänt oss och hon sprider otrolig glädje varje dag.

En Ebba på 2 1/2 månad

Lördag!

=FEST! Wiho så laddad jag är! Men ack så trött, har inte tagit igen mkt sömn inatt från torsdag natt! Ebba vaknade innan sju, så jag var inte pigg den tiden. Man har blivit bortskämd när man oftast från sova till minst 8! Hur som helst så låg vi kvar ett tag och myste i sängen. Hon är snäll mellan hårdragningarna och petaiansiktet-grejerna, då får man gosa med kramar! Lilla mysunge.

Jag och Thomas har varit trötta igår och idag, vilket inte är så konstigt. Jag har mått mer eller mindre illa sen igår, jag brukar göra det när jag inte fått sova som jag brukar, sen har jag inte ätit så mycket heller. 18.10 kommer J och hämtar upp mig så drar vi till örnvik och myser och äter julbord! Åh jag längtar efter julmat! Sen får vi se var vi drar vidare efter det! Kommer inte ihåg hur länge sen det är jag och Lisette var ut, måste vara år sen! Men man har ju varit ut ca 3 ggr på 2 år också så det säger ju rätt mycket... Thomas och hans kompisar ska se fotboll och sen spela pro evolution, han har skaffat canal + igen eftersom vi fick alla dom kanalerna för 70 kr. Så nu blir det väl massa fotboll framöver, suck. Nä jag klagar väl inte direkt, då får jag sysselsätta mig med bra filmer då och då.

Och jag kommer ju missa "stjärnor på is" ikväll, det är lite synd. Men det gör pappa och H också för dom åkte till Malaysia igår! Får väl veta resultatet i alla fall och sen se reprisen!

Ha en trevlig kväll!

GLÖM INTE

Att rösta på Markus imorgon kväll i finalen av "stjärnor på is"! Han är ju bäst och kommer förmodligen göra allt för att vinna!


Trööött

Usch, känns som att man nästan är lite bakis för att man sovit så lite... Ebba fick för sig att vara vaken från 00-1.30 och sen vakna kl 6 igen! Sen somnade hon väl om kring 7 och sov till 8. Jag har dessutom sovit så lite sista dagarna, det tar oftast väldigt länge för mig att somna av någon konstig anledning. Och sen när Ebba vaknar kan det ta länge för mig att somna om när hon somnat... Så jag har väl inte varit på det bästa humöret innan jag kvicknat till. Hon fick komma över till vår säng efter 6 för hon grät hysteriskt och det enda som hjälpte var att komma till oss. Sen vaknar man av att hon sliter en i håret, det är sååå skönt! Nu känns det som lugna gatan när hon sover igen.

Det blev alltså ingen babysång men vi ska ändå åka in till stan en sväng innan vi åker ut till G-stad. Även om man kanske inte har nån lust att visa sig bland folk dagar som denna, man känner sig verkligen som en sliten och sunkig mamma! Blä. Det blir nog mycket kaffe idag!


Bilder


Sötnosar på Leos


Vackra prinsessan


Jag och Tilde bråkar om en boll efter babysången


Så söta!


Så här kanske man också kan ta upp bollen


Äh, jag kanske sparkar den till Melker istället


Nu kommer jag Melker!


Melker är min bästis, jag brukar krama honom


Kom och smaka på den här Melker, den är god!


Äh vi drar och leker med den där bilen istället





Snart snart snart

Katterna verkar börjar må bättre nu, men dom sover rätt mycket tycker jag. Eller nästan hela dagarna faktiskt! Titti var såklart tvungen att komma och vara med när det kom främmande idag och inatt skulle hon vara sååå kelig och komma i sängen och slicka i mitt hår och på händerna.

Farmor och min kusin Sara kom hit idag för att jag skulle klippa farmor och Sara skulle underhålla Ebba, det gick väl sisådär. Men man kan väl inte kräva mer av en 9-åring, men nästa gång är det nog bra om Emma också är med! Sen kom även Sofia, Elise och Rox och hälsade på och Sofia hade såklart med signya kläder och stövlar till Ebba! Hon är så snäll och go min Soppa! Eller "moster". Efter det hängde jag och Ebba med på storheden och köpte lite skrot på Rusta, det var hur mycket folk som helst på storheden! Det är väl julhandeln som börjar dra igång på allvar nu.

Snart kommer min älskling hem!! Det blir långhelg, men jag hade redan haft han hemma sen 20 om det inte var så att han inte hade missat bussen från Skellefteå! Med ynka 2 minuter dessutom... Så 2 timmar längre pga det, surt. Imorgon blir det nog att gå på babysången och luncha på stan, sen ska vi till Emma, Henrik och Kate och äta middag och umgås, så får huliganerna leka av sig! Både barn och karlar alltså, haha! På lördag ska jag iväg på lite julfest med jobbet! Ska bli skitkul, för det första så är det så sällan vi göra något och för det andra så kommer Annika också! Kul kul. Meeen som vanligt har man inget att ha på sig, detta i-landsproblem! Också är man inte rik och ingenting sitter bra, så är det!

Det är över

Vi kom hem från veterinären för ett tag sen, det verkar då ha gått bra. Fast dom är väldigt vingliga, tycker synd om dom... Ebba sover nu som tur är, och katterna ska få vara på toaletten tills dom blivit bättre så dom slipper Ebbas hårdhänta tag.

I helgen så har vi såklart julpyntat! Och även storstädat, hämtat julgran så hela lördagen var det full rulle kändes det som. Jag är rätt trött så ska passa på att ta det lugnt när busungen sover, hon har sovit så lite på dagarna nu i helgen så man vet väl inte när hon vaknar...

RSS 2.0