1 1/2 år

Sådär ja. Äntligen tar jag mig lite tid för att skriva (jag är en latkorv ibland)! Jag skyller på det fina vädret vi haft, men nu kan jag ju inte skylla på det längre. Att försöka komma ihåg allt vi gjort sen sist är verkligen inget jag tänker försöka komma på så får bli en förkortad version!

Midsommar: Vi hade en jättetrevlig midsommar trots att det inte var så varmt på midsommarafton. Vi åt en god sillunch och sen gjorde jag och Helena en midsommarstång. Fotbollen som visades på tv låg sen på schemat, jag såg dock inte allt eftersom att jag och Helena (såklart) förberedde för middagen. Under den tiden hann jag även med att spilla ut en massa marinad på mig själv, Ebba, Ebbas hår, Helenas kläder och säkert något mer. Middagen var hur god som helst, vi hade en massa gott så man var proppmätt lååångt in på kvällen. Lördagen tog vi en tur till Klubbviken och satt ute i solen och myste där. Bastu blev det både fredag och lördag, jag badade även i havet på lördagen när vi bastade! Hur kallt som helst! Det blev att vi stannade hela helgen eftersom vi hade det så mysigt, och trevligt sällskap!

Förra veckan var det mest bad som stod på schemat, Ebba är överlycklig när man är och badar. Både Arons och Karlsvik har vi hunnit besöka några gånger nu! Förra fredagen var vi hos Ebbas farmor hela dagen och umgicks, Ebba var svettig största delen av tiden trots att hon var naken. Hon hade svårt att sova och somnade till slut av utmattning i min famn och jag lyfte över henne i en solstol (som självklart stod i skuggan) där hon sov över en timme! Sen kom T dit efter han slutat jobbet och satte sig direkt framför tvn och såg fotbollen, själv dissade jag den första halvlek eftersom att dom låg under med 3-0... Måste bara säga att dom är jävligt grymma U21, vilken turnering dom gjorde! Synd bara att dom åkte ut, dom förtjänade verkligen att gå vidare till final, men dom åkte i alla fall ut med flaggan i topp!

Förra lördagen var det dags för Ebba att sova borta för första gången, hos mormor. Såklart var det värst för mig eftersom jag sovit med henne varje natt sen hon föddes. Jag var inte alls orolig att det inte skulle gå bra, det visste jag. Det är bara det att jag är en riktig fjant. Hur som helst så åkte T till sina kompisar och jag åkte till Tess. Vi velade länge om vi skulle gå ut eftersom att det regnade ett tag på eftermiddagen och vi blev väldigt osugna, bio och godis var vi mer sugna på. Men när solen kom fram, då bestämde vi direkt att det blev lite vin! Helena kom också dit efter ett tag, en riktigt trevlig kväll blev det! Vi sov till 11 på söndagen och jag kände mig inte alls trött, skönt det! Ebba kom hem strax före 12 och det hade inte varit några problem alls, hon var då saknad i alla fall och det första jag fick när hon kom innanför dörren var en bamsekram!

Veckan har inte bestått av så mycket. Badat lite innan kylan kom, varit på kalas hos Annika, varit hos Linnea... Ja och sen har jag fått ett nytt jobb!! Har nog inte fattat det än själv, men det ska bli himla kul att prova på lite nytt och få lite meriter. Jag kommer ha ett stort ansvar, men samtidigt kommer jag säkert utvecklas en hel del under denna tid. Jag har länge känt att jag vill ha lite nya utmaningar och nu blir det så! Om tio dagar får T reda på var han kommer att hamna efter skolan, ska bli spännande att se var det blir!

Grattis till min lilla gumma som bli 1 1/2 år idag!! Stora tjejen. Glass kan vara det bästa hon vet, vet inte hur många gånger per dag hon går till frysen och säger "gasch". Hon blir hur arg som helst när hon inte får som hon vill och det är inte lätt att hålla sig för skratt... Efter vi ätit middag idag och jag stod och plockade undan så vände jag mig om efter en liten stund. Och var står lilla damen då? Jo då har hon hämtat en kökstol och ställt den mot frysen för att försöka komma in (till glassen såklart)!

Nu är det nog alldeles för mycket ointressant så nu får jag lägga ner!


Jag och Melker leker jaga!


Som vanligt måste man klättra på allt...

RSS 2.0