Buzzador söker gravida och småbarnsföräldrar

Som många av er vet så är jag med i Buzzador och får då chansen att prova och dela med mig av olika saker, helt gratis dessutom! Jag tycker att buzzador är jättebra på det sättet, är många saker jag nog aldrig köpt om jag inte fått buzza. Några exempel på saker som jag fått buzza är: blöjor, babyolja och badskum/rengöring, parmesanost, glass, duschkräm, förebyggande lusmedel mm.

Nu under 2011 kommer buzzador ha många kampanjer som riktar sig till gravida och småbarnsföräldrar! Dom vill ha hjälp med att rekrytera följande:

  • Gravida
  • ...och/eller föräldrar med småbarn födda 1 februari 2009 eller senare

    MEN om du inte tillhör dessa kategorier så kan du såklart ändå gå med. Jag har ju som sagt fått prova en massa saker som inte är bebisgrejer:)

    Är ni inte med i buzzador så gå med HÄR nu! Det kostar ingenting och man behöver inte tacka ja till kampanjer om man inte vill.


Kommentarer
Postat av: Hemmafru I Florida

Jatte bra blogg, dina barn ar for sota!

2011-02-26 @ 06:15:23
URL: http://mylifeinparadise.blogg.se/
Postat av: Johanna

Jag tycker också hon är lik sin pappa men än är det svårt att se :) Jag är redan rädd för att hon ska bli stor jag vill ju ha henne såhär :D Och ja allt går ju det är vanligt att papporna försvinner från hemmet, det är ju mest synd om dom. Vi får ju vara hemma och mysa :) Hoppas allt är bra med dig!

2011-03-04 @ 08:41:52
URL: http://johannaty.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0