Lovely

Nu har vi bott i VÅRT hus sen förra fredagen och man börjar väl förstå att det är verkligen är ens eget. Vi trivs hur bra som helst hela familjen och det är både småbarn och lite större barn i varenda hus i närheten, helt perfekt! Ebba verkar älska att bo i hus, hon vill helst ut direkt hon vaknat, innan frukosten. Det gör ju inte saken sämre att vi haft utlandsvärme sen vi flyttade in (nu är det tyvärr kallare) så vi har spenderat hela dagarna utomhus, suttit ute på altanen och ätit varenda mål mat! Nu har uppackningen såklart blivit lidande när det varit så underbart väder, men kartongerna står kvar så nog vet jag vi hinner med det där. Sen ska vi försöka börja spackla ena sovrummet så vi får upp nya tapeter där, helst vill vi tapetsera/måla dom flesta rum men vi får ta lite i taget, man hinner inte alltför mycket med två småbarn och när T jobbar på annan ort. Men det är helt lovely att bo i hus, älska, älska, älska!

E går fortfarande kvar på sin förskola några veckor till, men jag frågade på tisdag kväll om hon ville åka på onsdagen eller vara hemma med mig och Amanda "jag vill vara hemma i huset" var svaret så vi tog sovmorgon och hade ännu en härlig dag utomhus.

Vi har även hunnit vara på några promenader i området, det är så himla fint nu när det grönskat! T säger att det är som att gå i Bullerbyn när man går i gamla delen av byn.

Igår jobbade T natt så jag och barnen packade in oss i bilen och åkte 2 minuter för att spendera kvällen med Annika och Alice som också hade pappan på nattjobb, så himla skönt att ha så nära att åka! Barnen körde på i 180 tills vi åkte hem, och då var ändå klockan närmare 22.

Ebba har föresten slutat med blöja även på dagis för lite mer än en månad sen, hemma har hon varit torr rätt länge men det har varit lite svårare på dagis (dom har väl inte orkat heller när dom haft på sig vinterkläder) och när vi varit iväg till någon, förutom hos Es farmor där hon velat gå på toaletten läng. Vi har haft blöja på natten, på dagarna när hon vilar går det bra utan blöja. Inatt ville hon sova med trosor istället och det gick hur bra som helst! Hon vaknade till efter 23 och ville gå och kissa. Vår stora tjej! Ska bli skönt att förmodligen bara ha ett blöjbarn.

Idag vankas det kalas hos mamma som fyllde år förra söndagen och för lillasyster som fyller år idag! Jag och barnen ska dejta Emma, Kate och Louie på storheden när butikerna öppnar. Nu ska jag äta frukost, dricka kaffe och klä oss!

Kommentarer
Postat av: A-K

Vad bra att ni riktigt njuter av tiden och bor in huset ordentligt. Det är ingen som tar kartongerna för er så njuuuuut nu så länga solen behagar infinna sig =) Nu slutar ju skolorna snart då kanske vi tar oss en sväng förbi byn =)

2010-05-23 @ 18:59:29
Postat av: Jenny

Vart har ni flyttat? Vi flyttar också snart till hus, jag längtar verkligen. Så skönt med en egen tomt som man kan vara på och slippa springa i trappor med hund & barn :-)

2010-05-25 @ 23:04:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0