God jul och Gott nytt år

osv... Det har tom hunnit bli 2010, och vi har en liten Ebba som fyller 2 år om 3 dagar! Vår lilla ögonsten som förgyller varenda dag, man får skratta ofta. Det är verkligen roligt när man kan konversera så mycket med henne och leka "riktiga" lekar. När hon och T har lekt med dockvagnarna så stannar hon och säger att man måste akta bilarna innan man går över, så står dom still en stund och sen fortsätter dom!

Ebba var i extas på julafton när tomten skulle komma, hon och Elvira stod i fönstret och väntade på att han skulle komma. Direkt Ebba såg honom så började hon tokvinka och sprang sen mot dörren. Hon frågade efter paket på en gång och tomten hann knappt sätta sig ner innan hon försökte tjuva ett paket från säcken. Hon var inte det minsta rädd och gav tomten flera kramar och satt i hans knä. Helst ville hon ta emot alla paket, men hon hjälpte till att dela ut en del som inte var hennes i alla fall. Julen är helt klart bäst när man har barn! Jag som alltid har älskat julen älskar den bara mer nu!

Vi har svullat mat och en massa onyttigt under hela julen, precis som det ska vara. På juldagen var vi till mamma och Håkan och firade jul, sen på annandagen till pappa och Henrietta. Det har varit hur mysigt som helst och det är UNDERBART att inte behöva ställa klockan! Vi har verkligen haft sovmorgon varje dag, minst till 9 tror jag. Så Ebba behövde nog också få lite jullov. Jag vet inte riktigt vad vi gjort annars men dagarna har runnit iväg och vi har nog sysselsatt oss med något varje dag.

Nyår firades hos Helena, Christian och Melker. Hennes syster med familj var också där så det var 4 barn totalt, fast då var det en liten bebis. Barnen var glada hela kvällen och höll igång ända tills tolvslaget! Vi åt 3-rättersmiddag och bara hade det mysigt och trevligt!

Nu ska jag säga åt min karl att det är färdigspelat FIFA för i kväll!

Kommentarer
Postat av: A-K

Tänk vad de lär sig av oss vuxna, titta efter bilar. Min ena son hade alkoholkontroll efter gatan där vi bodde. Alla skulle blåsa i en kratta och sen bestämde han om de var påverkade eller inte hahaha. Så kan det gå när föräldrarna blir stoppade för kontroll. Kram på er alla....

2010-01-03 @ 11:05:55
Postat av: helena

vad duktig hon är som stannar för bilarna ;)

ja, julen är verkligen extra rolig när man har barn. och tänk nästa jul, då är ni tvåbarnsföräldrar, så coolt!

må så gott, kramkram!

2010-01-03 @ 23:04:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0