Inskolning

Så var det söndag ännu en gång. Det har inte direkt känts som helg eftersom Thomas jobbat som vanligt... Igår var jag och tjejerna på Nolia med mamma, Håkan och Hanna. Varmt, en massa folk och hittade såklart ingenting. Amanda är inget fan av att ligga ner i P&T, men eftersom att Ebba mestadels gick så fick hon sitta på hennes plats och det var såklart superkul att sitta och titta på allla människor. Måste nog pröva om det går att byta till sittdelen till henne där också, i buggan har hon ju bara fått använda sittdelen sen vi fick hem den för ca 1 1/2 månad sen.

Nu får lilla sessan smakisar varje dag, fast det är bara gröt och potatis-och majspuré som hon hunnit få än så länge. Båda har fått toppbetyg av Amanda och varenda sked slinker ner i lillmagen. Jag glömde tyvärr att köpa majskrokar så det måste jag köpa nästa gång vi är och handlar. Tycker lite synd om henne när hon sitter bredvid i sin stol och tittar suget på det vi andra äter.

Imorgon är det dags för Ebba att skolas in på sitt nya dagis, spännande! Ska bli kul att se om det kommer vara någon skillnad än när hon skolades in förra hösten. Då var det inga problem alls, men tror det kommer gå rätt bra nu med. Dessutom börjar Elvira och Edvin också imorgon så bara där har hon trygghet. Jag hoppas bara att inte Ebba och Elvira håller på som dom gör hemma: dom kissar och bajsar alltid tillsammans när dom är med varandra (det börjar tydligen väldigt tidigt med att tjejer går två på toaletten). Är den ena inte nödig så går det alltid att klämma ut en liiiten droppe eller bajskorv ändå. Ibland klär dom av sig nakna också. Knaskusinerna!

Nu blir det film, det är "Farsan" som visas hemma hos oss ikväll.


Kommentarer
Postat av: Erica

så det blev en bugga? Vilken färg? beställt från fruugo?

Vi har robin i sittdelen i philandteden. han trivs svinbra där nere!

hoppas vi kan träffas snart!

2010-08-15 @ 22:47:04
URL: http://humilis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0