Sjuk Ebbis

Ja här är vi tillbaka i vardagen nu, T är tillbaka på skolan och som för det mesta har han åkt till Umeå idag. Lika tråkigt varje gång men som tur är kommer han hem redan på onsdag!

Vi har haft massa kalas, ca 6 st(!) under söndagen och måndagen (som var hennes födelsedag). Ebba var såklart på lika bra humör som alltid, även fast hon var krasslig. Hon fick massa fina presenter: böcker, pengar, spargrisar (2 st), kläder, pussel, dockor, leksaksmobil, kramdjur, asfaltskritor, bokstäver till hennes namn att sätta på hennes dörr till rummet m.m. Inte lätt att komma ihåg allting! Tack alla som kom och var med och firade hennes första födelsdag och tack för alla fina presenter! Jag kan ju säga att vi behöver meeer förvaring till hennes rum efter jul och hennes födelsedag, som det ser ut nu går det inte att ha!

Imorgon ska vi på 1-årskontrollen på BVC, det känns skönt för Ebba har varit förkyld i 2 veckor nu och haft feber till och från. Nu har hon haft feber 4 dagar i sträck dock var hon feberfri på morgonen idag men jag tog tempen kring 18 och då var den uppe i 39,7, igår var den uppe i 40. Hon som annars alltid äter jättebra har inte alls velat äta mkt när hon varit sjuk, idag har vi fått i henne en halv potion gröt, några tuggor lasagne och 150 ml välling uppdelat på två ggr... Som tur är får man i henne vatten i alla fall, det dricker hon hellre än saft. Hon är ändå rätt pigg trots feber, men hon verkar ha ont i öronen igen så det måste dom kolla upp i morgon. Usch vad det är jobbigt när ens barn ska vara sjuk, hade hellre tagit det själv så hon fick vara frisk. Man blir verkligen blödig när man får barn, för det har jag då inte varit innan. Igår kväll vaknade hon efter 23 och var ledsen och pekade på vår säng, så hon ville hellre sova där och såklart fick hon det! Sötunge.

Nä får bli bilder vid senare tillfälle, har inte riktigt tid med det just nu.

Kommentarer
Postat av: helena

kan det vara 3dagarsfebern, inga utslag nu?

kram

2009-01-12 @ 14:08:53
URL: http://melker080101.bilddagboken.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0