Måndag

Vi hade sån tur att T åkte till Umeå först 6.30 imorse, vilken lyx! Igår tog vi en promenad till Babyproffsen för att kolla på en resevagn, och jag var och köpte en idag. Det blev en svart babytravel buggy lyx, dom hade 30% rea och Ebba fick massa pengar i julklapp och när hon fyllde år. Vi behöver en när man åker till Sthlm, eller bara tar bilen till stan eller storheden. Vi åt plättar igår och det är nog bland Ebbas favoriter, hon åt 2 st! Fredag, lördag och söndag har vi sett "Varg Veum" som gått på canal+, har inte sett någon tidigare men dom var väldigt bra! Dom är liknade "Beck" och "Wallander", fast norsk-dansk tror jag? Igår såg vi "Fallna änglar", och den var jättespännande! Riktigt bra var den, så det är ett tips om man tycker om "Beck" och "Wallander".

Idag skulle jag ta en prommis efter lunch men det var ju inte plogat så blev en kortare sväng än vad som var tänkt. Sen på eftermiddagen åkte vi till Leos med Helena och Melker så barnen fick springa av sig lite. Man märker verkligen att Ebba börjat få en egen vilja, hon ville inte vara i "lekhagen" någonting och skulle springa uppför ruschkanan heeela tiden så fort man var i närheten. Men en liten fegis är hon allt, bollhavet ville hon som vanligt inte till och när vi var i hoppborgen var det också väldigt läskigt! Haha, mammas lilla räddfis!

Ebba är så söt, hon har börjat peka på sovrummet när hon börjar bli trött. Igår kväll när klockan redan var 18 stod hon där utanför och gnällde och pekade. Det var väl inte så konstigt eftersom att hon ville vila redan 11.30 då hon inte hade hunnit äta lunch. Så när hon pekade på sovrummet så fick hon lägga sig och äta efter istället. Det är så roligt nu när hon blivit större och förstår mycket mer.

Nu ska jag se "Lipstick Jungle", såg det förra veckan men tyckte inte att det var så bra men jag måste ge det några avsnitt så får man se om det blir bättre...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0