Onsdag

Idag har det varit full rulle, som vanligt med andra ord! Vi åkte till Rutan och blev roade. Ebba blev bebis på nytt när hon ville prova Rox gåstol, skitnöjd såg hon ut när hon fick vara i den! Hennes åkte ner i förrådet när hon var kring 7 månader eftersom att hon inte ville vara i den när hon hade börjat gå efter möblerna, så det var väl som en ny leksak för henne! Så i den roade hon sig ett tag, sen ville hon leka med babyskyddet, och sitta i det. Det var också jättekul. Direkt efter Ebba sovit klart i Rox vagn åkte vi till Helena för mamma-fika, och det var så trevligt att träffas och prata och lå ta barnen roa sig. Christian kom väl hem ca 10 minuter innan vi åkte men han hann nog redan bli less under den tiden. Han sa att vi verkade ha väldigt trevligt men det var jävligt hög ljudnivå!

När vi gick ut höll Ebba på att springa omkring på parkeringen, och såklart ramlar hon i backen (vilket bara var en tidsfråga) och börjar blöda i munnen. Det gick över snabbt, men hon blir så arg på mig när jag håller fast henne för att se om det var någon tand hon slog i, hon vill springa iväg på en gång. Nåväl, en fläskläpp kom hon undan med. När vi kommer hem hinner det gå ca 5 minuter innan hon ramlar från köksstolen med huvudet i golvet! Man hinner verkligen inte med allt, hade bara vänt bort huvudet när jag stod och började med middagen så var hon uppe på en gång. Nu är det bara att börja lägga ner alla stolar... Hon verkar som tur är inte ha slagit sig så illa för hon har varit lika pigg och glad som vanligt hela kvällen. Jag tycker bara att hon någon gång ska börja lära sig att vara mer försiktig när det händer sånt där, men nej, upp på stolen direkt efter. Rädd är hon då inte... Bara för bollhavet på Leos, fast nu är det länge sen vi varit där! Hon hade gärna fått vara lite mer försiktig så man slipper få hjärtat i halsgropen ett x antal gånger om dagen.

Kommentarer
Postat av: Henrietta

Jasså... Nu är hon överallt alltså :-) När vi var förbi Anna och Gurra härom dagen berättade de att de vänt ryggen till petter en kortis och sen hittat honom ståendes MITT PÅ matbord och pillat med ljusstackarna... Hojja, han hade klättrat upp från sin tripptrapp-stol och bara promenerat vidare. Ni har vad ni gör förmodar jag, hi hi!

2009-05-01 @ 09:24:12
Postat av: Henrietta

Nu är det snart nästa onsdag och du har inte uppdaterat...

2009-05-04 @ 20:40:42
Postat av: Irene

Håller med Henrietta ang uppdatering :)

2009-05-05 @ 13:18:53
Postat av: A-K

Hej gummorna, är det för att mormor är borta och du har fullt upp?? Men nu har hon ju kommit hem och du måste förstå att vi vill veta vad som händer och sker med er =)



Kram från oss

2009-05-07 @ 19:34:39
URL: http://funderare-funderar.blogspot.com
Postat av: A-K

Glömde ju, James var frisk denna gång så jag antar att du inte var i S-holm med magsjuka. Tur Metallica inte var i G-borg för dit hade ju mormor och gänget dragit sjukan denna gång.



Och kom i håg, midsommar är det AC/DC



Kram

2009-05-07 @ 19:36:34
URL: http://funderare-funderar.blogspot.com
Postat av: helena gräsänka

hej, tänkte bara klaga lite på den obefintliga uppdateringen...börjar bli dags nu tycker jag ;)

2009-05-12 @ 19:16:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0