Slut på helgen

Så var denna påsk slut. Tiden går så sjukt fort tycker jag! Hojja, Ebba blir ju snart 3 månader! Det är ju roligt när hon blir större också men samtidigt går tiden lite väl fort. Varje tid under hennes uppväxt har sin tjusning.

Idag blir det en kort uppdatering, har inte riktigt tid att sitta här för damen ska bada innan läggdags och sen tar det alltid ett tag innan man kommer i säng förrän man fixat allt. Det är lite skillnad när man ska lägga sig från när man inte hade barn (eftersom vi oftast lägger oss samtidigt än så länge). Då var det bara att borsta tänderna och lägga sig ungefär. Nu är det blöjbyte, pyjamas på, se till att man har rena handdukar till sängen för spya och tutten med! Men man vänjer sig fort. Och det finns ju inget mysigare än att ligga i sängen med henne!

Idag har vi bara varit hemma och tagit det lugnt. Bara tagit en promenad och tittat på varenda villa uppe på kronan! Tycker det är så roligt att gå och titta på hus, helst där när det finns så många olika. Sen blev det pasta carbonara till middag idag, så gott! Thomas åkte kring åtta ikväll så jag såg "so you think you can dance". Som i alla andra tävlingsprogram med auditions så är det ju alltid dom som är så himla dåliga och inte har alla hästar hemma... Ja vad kan man göra annat än att skratta. Förstår verkligen, verkligen inte hur man kan ha sånt dåligt självperspektiv så man tror att man kan vara duktig på något som man verkligen suger på.

Nä nu är det nog någon som behöver en blöja bytt också. Imorgon blir det fika med mammorna, kul! Känns som att det är länge sen vi sågs nu.


Kommentarer
Postat av: Kattis

Morrn!
Hoppas du får en trevlig dag!
Kul att träffa lite annat folk efter helgen?!
Må gott!
K

2008-03-25 @ 06:56:21
URL: http://kattis11.blogg.se
Postat av: Kattis

Svar: Jo, det var helt ok att börja jobba igen.
De flesta är borta så det är väldigt lugnt och tyst. Man får lite gjort då......eller inte, hihihi.
Fast man skulle kunna vara ledig en vecka till. Så man hinner bli lite rastlös sådär.
Ha det så bra!
K

2008-03-25 @ 10:24:39
URL: http://kattis11.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0