Hundbajs

Kom att tänka på det igår när jag var ute och promenerade igår med Erica och Helena, när jag skulle gå hem vek jag av vid malmuddsviadukten och gick nere vid vattnet. Det hade tinat fram sjuuukt mycket hundbajs, säkert 20-30 höger som var utkletade låg på gångvägen och just på sidan av. Och det var bara på den korta bit som jag gick. Den här årstiden är hemsk just därför bara för att det kommer fram så mycket äckligt Fyy så vidrigt det är! Hur svårt är det att plocka upp efter sin hund?! Skaffar man hund så vet man väl att det hör till ansvaret. Pappa sa också i höstas att här uppe är folk mycket mer slarviga än i sthlm med att ta upp efter hunden. Och det såg jag bara när jag var där i oktober och var ut med Vidde flera gånger om dagen, gick i ett litet skogsområde där man träffade flera hundar varje gång man gick ut och såg inte en enda bajshög? Nä tycker det ska bli skärpning på den fronten här i stan.

Är just hemkommen från stan där vi haft mammafika och var in en sväng på doffi och lindex också. Just ja, brio gick vi också in på och tittade på lite vagnar, åh vad sugen jag blir! Hoppas det blir nån smidig sittvagn till sommaren! Helst en rooosa! Promenerade in till stan men var så smart att jag tog mina röda skor som läcker in grymt mycket vatten! Smart som man är... Tänkte att "går jag inte i vattnet så blir jag säkert inte blöt" Tog väl tio minuter kanske. Så var verkligen dyngsur i skorna alla timmarna så då beslutade jag mig för att ta bussen hem. Kan säga att det var väldigt skönt att få av sig dom sura sockarna! Så resten av dagen blir det bara att slöa förutom att tvätta och vika rentvätt! Är fortfarande förkyld.

Imorgon ska Sandra, Ingrid och Sofia komma hit och titta på Ebbisen! Så kul! Vi fyra satt ju ihop hela högstadiet men sen blev det att man gled isär när vi började gymnasiet. Så vi gör det bra om vi har setts en gång per år nu... Sist var det i oktober, november eller nåt sånt. Dom ville se min mage innan Ebba kom. Men först är det babymassage på schemat, det är himla trevligt att gå på det. Sitta och surra efteråt också.

Föresten, ni som hade papporna sovades på BB 2 nätter, hur mycket fick ni betala? Thomas hade fått en inbetalning på 460 kr nu! Det lät mycket tycker jag? Tänkte om det är någon påminnelse eller nåt, men saken är att han inte fått någon tidigare så isåfall måste dom ha tappat bort den eller postat den fel!


Kommentarer
Postat av: Erica

ska kosta 150 kr per dag.vi gav 300.Tänkte också på det där med hundskiten när jag promenerade hem

2008-04-01 @ 17:55:20
URL: http://humilis.blogg.se
Postat av: helena

jag minns inte vad vi betalade för christian, men tror nog snarare att det var 300:- än 460:-. haha, "betalade för christian", lät som om vi köpt honom.

2008-04-01 @ 21:03:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0