Helgen

Brukar inte uppdatera så mycket på helgen eftersom T bara är hemma då. Thomas har tagit ett bad nu och Ebba ligger och vilar på lammskinnet med snuttefilten över ansiktet. Hon verkar tycka om att ha den över ansiktet av någon konstig anledning? Igår slocknade hon direkt hon fick den över ansiktet. Och inatt har hon legat och hållt den under ena armmen, så söt! Hon är nog en snuttefilttjej.

Vad har vi hittat på i helgen då? I fredags såg vi "Talang 2008" och åt tacos. Igår städade vi och sen var vi bjudna på middag hos svärmor och då fick vi kotletter i någon god sås, pressad potatis och gelé och sallad till, var jättegott! Idag har vi varit och handlat lite, vi ska äta enchiladas med kyckling och sallad till middag. Jag har även sopat, dammsugit och skurat balkongen! I hopp om att vi får vårt trägolv snart! Det vill vi båda ha, är så snyggt med trätrall. Vi måste bara kolla exakt hur mycket det kommer att kosta. Men det borde bli kring det vi räknat på i allafall. Det är väl det enda negativa med att ha en stor balkong... Att det blir dyrt med golv, men det blir nästan som ett extrarum och katterna kommer nog att trivas.

Mamma och lillasyster var förbi ett tag och lämnade lite hon köpt på IKEA igår till Ebba, jag fick dessutom två vinflaskor som man kanske får prova till middag nästa helg. Ebba fick en "kristallkrona" att ha i hennes rum sen och två plastbackar så vi kan lägga hennes leksaker där i. Det är konstigt att man redan behöver sånt fastän hon bara är 3 månader! Hur kommer det då se ut när hon börjar leka med leksaker på riktigt?! Man kommer ju inte ha plats att förvara allt, och jag som avskyr att ha mycket grejer. Åh hon är redan så stor lilla tjejen,  månader har ju gått hur fort som helst! Det är en rolig tid nu när dom börjar vara mer intresserade av saker. Idag när vi var på affären ville hon inte sitta i kundvagnen utan då fick jag bära henne och det var ju mycket roligare när hon kunde få titta på allt mer ordentligt. Tror att den damen kommer vilja ha sittdelen i vagnen tidigt!

Igår såg vi reprisen av Så ska det låta och då var Frida Öhrn med. Sitter och lyssnar på henne nu, hon har sjukt bra röst! Blev verkligen kär i henne, haha! För dom som inte vet så är det hon som sjunger Release me som är med i saabreklamen. Hittade ingen annan låt med henne, är det någon som vet om hon gjort fler? Måste nog googla lite.


Kommentarer
Postat av: helena

vad fint med trätrall på balkongen! åh vad jag längtar tills vi får flytta! förstår inte hur du kunde vänta typ ett år på inflytt i lägenheten!?
melker vill också bli buren helst när man är och handlar. jag tror jag ska börja använda sittdelen i vagnen direkt fotsacken kommer, beställde ju en sån :)
ja, hon sjunger fint, frida öhrn.

2008-04-06 @ 18:52:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0